Om oss

Vi på TakTeam 7H är takläggare i Varberg som utför taktvätt, takrenoveringar och takbyte. Vi är ett team med tak som specialitet. Hos oss är kunden alltid i fokus. Vi prioriterar en god kommunikation där du som kund kan ge dina synpunkter och önskemål, men vi bidrar också med våra egna idéer. Vårt team på TakTeam 7H är takläggare i Varberg som har mångårig erfarenhet av takservice och takarbete. Vår firma utför takarbete åt villaägare, bostadsrätter och fastighetsägare.

Arbete och material av hög kvalitet

För att vara säkra på att du som kund blir så nöjd som möjligt med våra tjänster så använder vi takläggare i Varberg enbart material och produkter av bästa kvalitet. Här är pannor av tegel och betong, papp och plåttak inkluderat. Eftersom vi också samarbetar med branschens främsta tillverkare av material innebär detta att vi har full kontroll på hur slutresultatet blir. För att få ett säkert och snyggt tak är det viktigt att välja rätt material som passar. Vi som är takläggare i Varberg  tvättar och rengör också alla typer av tak, och gör detta på ett så skonsamt sätt som möjligt.

Licenserade & professionella takläggare

Vi på TakTeam7h är licenserade takpapps-montörer på MATAKI, licenserad takläggare på ST:Eriks, Utbildade för BAS U & BAS P. Vi är dessutom UC Kreditvärdiga samt Ansvarsförsäkrade.

licenserad takläggare på ST:Eriks
xl-bygg-ceritfikat
lindab-certifikat
mataki-certifikat

Kontakta oss takläggare i Varberg om du behöver en pålitlig firma som utför takläggning, takbyte, taktvätt och takrenovering till ett bra pris.